Velkommen til Aruhana

Aruhana er en lille plakatshop, der gør hver dag smuk. Plakater med kunst kan give gode samtaler og daglig inspiration. De er som vinduer ind til en anden verden og kan forvandle din dag, dit hjem og dit humør.


Køb japanske plakater

Japansk kunst oplever stigende popularitet. Især de klassiske træsnit plakater, der passer godt til Japandi stilen og har et udtryk, som matcher en moderne skandinavisk indretning.  Begrebet Japandi kunst er plakater af udsøgte japanske kunstnere. En del af de populære kunstnere er fra Shin-hanga bevægelsen. De var aktive i Taisho og Showa perioden, og fornyede og revitaliserede traditionel Japansk kunst. Det er værker indenfor klassiske discipliner som Kacho-e, som er billeder af fugle og blomster og Bijin-ga, der er billeder af smukke kvinder.

Se alle japanske plakater


” Plakater med kunst er som vinduer til en anden verden…

Hos Aruhana finder du et håndplukket udvalg af lækre plakater med klassisk og moderne kunst. Smukke træsnit og japansk kunst af mestre som Ohara Koson, Watanabe Seitei og Ito Jakuchu.

Plakaterne bliver trykt på et lille trykkeri hvor ressourcebevidsthed og bæredygtighed vægtes højt. Alle pakker sendes klimakompenseret med PostNord og du får gratis fragt på din ordre når du køber for over 399.- Du kan læse mere om Aruhana her.