Fugleplakat – Plakat med fugleliv i byen – 30x40cm

Ryd
Gratis fragt ved køb over 399.-

Fugleplakat – Plakat med fugleliv i byen - 30x40cm

Plakat med originale illustrationer af fugle i byen.

Hvilke fugle ser du og dine børn, når i kigger ud af vinduet? Hvis du bor i en større dansk by eller en havneby, er der nogle særlige fugle som trives der. I byen er fuglenes levevilkår andre end på landet og i provinsens villahaver. De behov for føde og bolig som fuglene normalt får dækket i naturen, bliver tilpasset de menneskeskabte forhold.

Solsorten, som tidligere var en skovfugl, er rykket til byerne, hvor den både synger højere og tidligere end den gør på landet. Måger og krager rykker til byen fordi der er let adgang til føde. Mursejlere, der lever i luften, bygger reder på høje bygninger i stedet for på klinter, og duer indtager tomme loftsrum og pladser.

Fuglene på plakaten er dem, der typisk lever i større byer og havnebyer. De originale illustrationer på plakaten er af mursejler, bysvale, musvit, blåmejse, husskade, grønirisk, solsort, tamdue, gråspurv, stormmåge og sølvmåge.

Vi har lavet en plakat til hver af de større danske byer, så du kan lære de fugle at kende, som du kan møde i din by. Vælg mellem Aarhus, Aalborg, Odense, København, Esbjerg, Vejle og Horsens. Du kan også købe plakaten uden bynavn. På den her version af plakaten er illustrationerne af fuglene sat op på en hvid baggrund, og deres danske og latinske navn står med småt ved siden af.

Plakaten findes i to størrelser og denne plakat måler 30x40cm.

Kvalitet

Plakaten er trykt på et kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med vandbaseret blæk som har en høj farvetæthed. Det giver giver et klart billede med en god farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Originalt Medie: Blandteknik, digital
  • Størrelse: 30x40cm
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat kvalitet

Du kunne også være interesseret i...