Fugleplakat – Plakat med fugleliv i byen – 30x40cm

Fugleplakat – Plakat med fugleliv i byen - 30x40cm

Plakat med illustrationer af de fugle der lever i byen.

Hvilke fugle ser du og dine børn, når i kigger ud af vinduet? Hvis du bor i en større dansk by eller en havneby, er der nogle særlige fugle som trives der. I byen er fuglenes levevilkår andre end på landet og i provinsens villahaver. De behov for føde og bolig som fuglene normalt får dækket i naturen, bliver tilpasset de menneskeskabte forhold.

Solsorten, som tidligere var en skovfugl, er rykket til byerne, hvor den både synger højere og tidligere end den gør på landet. Måger og krager rykker til byen fordi der er let adgang til føde. Mursejlere, der lever i luften, bygger reder på høje bygninger i stedet for på klinter, og duer indtager tomme loftsrum og pladser.

Fuglene på plakaten er dem, der lever i  de større byer og havnebyer. Illustrationerne på plakaten er af mursejler, bysvale, musvit, blåmejse, husskade, grønirisk, solsort, tamdue, gråspurv, stormmåge og sølvmåge.

Der er en plakat til hver af de større danske byer, så du kan lære de fugle at kende, som du kan møde i din by. Vælg mellem Aarhus, Aalborg, Odense, København, Esbjerg, Vejle og Horsens. Du kan også købe plakaten uden et specifikt bynavn – så skal du vælge den der hedder “Byen”.

Fuglenes danske og latinske navn står med småt ved siden af illustrationerne.

Plakaten findes i to størrelser og denne plakat måler 30x40cm.

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Originalt Medie: Blandteknik, digital
  • Størrelse: 30x40cm
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat kvalitet

Du skal også lige se her