Fugleplakat – Plakat med fugleliv i byen – 50x70cm

Fugleplakat - Plakat med fugleliv i byen - 50x70cm

Plakat med originale illustrationer af fugle i byen.

Hvilke fugle ser du og dine børn, når i kigger ud af vinduet? Hvis du bor i en større by eller en havneby, er der nogle særlige fugle som trives der. I byen er fuglenes levevilkår andre end på landet og i provinsens villahaver. De behov for føde og bolig som fuglene normalt får dækket i naturen, bliver tilpasset de menneskeskabte forhold.

Solsorten, som tidligere var en skovfugl, er rykket til byerne, hvor den både synger højere og tidligere end den gør på landet. Måger og krager rykker til byen fordi der er let adgang til føde. Mursejlere, der lever i luften, bygger reder på høje bygninger i stedet for på klinter, og duer indtager tomme loftsrum og pladser.

Fuglene på plakaten er dem, der typisk lever i større byer og havnebyer. De originale illustrationer på plakaten er af mursejler, bysvale, musvit, blåmejse, husskade, grønirisk, solsort, tamdue, gråspurv, stormmåge og sølvmåge.

Der er en plakat til hver af de større danske byer, så du kan få en plakat med de fugle, du kan møde i din by. Vælg mellem Aarhus, Aalborg, Odense, København, Esbjerg, Vejle og Horsens. Du kan også købe den uden bynavn, hvor der står “Fugleliv i byen”. Fuglenes danske og latinske navn står med småt ud for hver fugl.

Plakaten findes i to størrelser og denne plakat måler 50×70 cm.

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Originalt Medie: Blandteknik, digital
  • Størrelse: 50x70cm
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat kvalitet

Du skal også lige se her