Japansk kalligrafi plakat – Jewel of Buddhist Wisdom

Japansk kalligrafi plakat - Jewel of Buddhist Wisdom

Kalligrafisk plakat med det ønske-opfyldende symbol, The Jewel of Buddhist Wisdom.

I Japansk buddhisme arbejder man med begrebet Hoju – Den buddhistiske visdoms juvel. Det er et symbol der siges at indfri ønsker og bringe rigdom. Symbolet kan have forskellige former og i denne kalligrafiske fremstilling er det en samling af tre ringe med en flamme-nimbus, sandsynligvis udført af en oplyst munk i 1800-tallets Japan.

Den rigdom symbolet bringer, er ikke nødvendigvis materiel, men det tillægges dog magiske kræfter. Rigdom i buddhismen handler mere om at have et roligt sind og en klar forståelse af Dharma. Alligevel siges Hoju-juvelen at kunne manifestere opfyldelsen af ens ønsker om blandt andet velstand, mad, godt helbred og udfrielse fra lidelser. Det anses for at være et symbol på den ubundne og grænseløse natur af Buddhas medfølelse og visdom, som siges at kunne imødekomme alle ønsker og overvinde alle forhindringer.

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Originalt Medie: Kalligrafi/Blæk på papir
  • År: 1800-tallet
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat papir

Du skal også lige se her