Personlig plakat med fugle i haven

Ryd

Skriv din egen tekst i feltet herover. Op til 40 anslag.
Forsendelse fra 39.-
Fri fragt ved køb over 399.-

Personlig plakat med fugle i haven

Plakat med illustrationer af havens fugle og din egen personlige tekst.

Nyder du også livet i haven? Fugle og dyreliv er noget af det, der gør en have dejlig året rundt. De små musvitter, der vimser rundt. Gærdesmutterne, som synger så smukt, og skælder dig ud, hvis du kommer for tæt på. Gråspurve, blåmejser og solsorten, som hilser på dig og verden fra toppen af de højeste træer.

En levende have er en gave at have og det er rart at kende dens flyvende beboere og gæster. Uanset om haven er et lille frimærke, en kolonihave, den velfriserede park eller et vildt økologisk paradis, er haven ramme for et liv, som udfolder sig helt af sig selv – Til glæde for dig og dem, der bruger haven.

Plakat med fugle i haven og din egen tekst - Personlig fugleplakat med danske fugle
Den personlige plakat med fugle i danske haver er en dejlig gave, som viser fuglelivet og vækker minder om de skønne tider i haven.

 

Plakaten med fuglene her er en klassisk fugleplakat med et nyt twist. Den fås i to størrelser  –  50×70 cm og 70×100 cm og illustrerer de fugle, du oftest møder i danske haver. Måske er det mormors have, der får dig til at smile indeni? Familiens dejlige fristed, vennernes kolonihave eller dit eget frodige vildnis?

Hvad skal der stå på din plakat?

Skriv navnene i feltet ”Din egent tekst”.  Det kan for eksempel være mormor og morfars have, dig og din kærestes navne eller de venner, som lige har købt hus og skal have en dejlig personlig gave. Det kan også være en adresse – for eksempel haven på Fåborgvej eller fugle i kolonihaven.

Du kan skrive op til 40 anslag på plakaten og teksten kan fylde op til 3 linjer i højden. Teksten justeres på linjerne inden tryk, så den tager sig bedst ud på den færdige plakat.

Når du har bestil plakaten, laver vi den til dig så du har den indenfor tre hverdag.

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Originalt Medie: Digital mixed media
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat kvalitet

Du kunne også være interesseret i...