Fragt & Levering

Leveringspris

Dine plakater og rammer sendes med GLS og du kan vælge mellem levering med og uden omdeling.

  • Fragt uden omdeling: DKK 39.-
  • Fragt med omdeling: DKK 49.-

Fragt uden omdeling er til nærmeste pakkeshop/pickup point.

Fragt med omdeling fungerer bedst hvis du altid er hjemme til at tage imod når GLS kommer eller har givet fuldmagt så GLS kan sætte pakken.

Gratis fragt

Du får gratis fragt til nærmeste GLS pakkeshop når du køber plakater for over DKK 399.-
Det betyder at der er gratis fragt på de store plakater i 70×100 cm og at du altid får gratis levering, når du køber to plakater eller flere. Der er også gratis fragt på indrammede plakater.

Køber du plakater og rammer for mere end kr. 799.- får du gratis levering med omdeling – Altså gratis hjemmelevering.

Muligheden for gratis fragt beregnes af den samlede pris på varerne i kurven, fratrukket eventuelle tilbud og rabatter . Fragtprisen indgår ikke i beregningen.

Leveringstid

Dine plakater bliver trykt til dig når du har bestilt dem i webshoppen og leveringstiden er 2-5 hverdage.

Ved spidsbelastninger, ferie, sygdom og op til mærkedage, black friday og jul, kan ekspeditions- og leveringtiden være lidt længere.

Ordreflow

Når du køber plakater og rammer i webshoppen, får du en ordrebekræftelse på email – Og så hører du først noget igen, når din ordre er afsendt.

Betalingen for din ordre trækkes først, når ordren er afsendt og du får en email, når din pakke er på vej.

Fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb. I december forlænges perioden, så de plakater du køber som gaver frem til jul kan returneres indtil d. 10. januar. Det gælder dog ikke for plakater med din egen tekst.

Hvis du fortryder dit køb skal du meddele det skriftligt. Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af din pakke eller undlade at hente den i pakkeshoppen. Se hvordan du gør på siden “Retur og fortrydelse”

Besked om levering

Du får besked på e-mail eller sms fra GLS når din pakke er på vej til at blive leveret eller klar til afhentning.

Hvis din ordre er sendt uden omdeling, har du pligt til at hente din pakke indenfor den tidsramme, der er fastsat af transportøren. Er din pakke sendt til en GLS pakkeshop, skal du hente den indenfor 7 dage – Jo før du henter den, des bedre.