Rammer til plakater

Viser alle 11 resultater

Viser alle 11 resultater

Her kan du købe store rammer der passer til indramning af plakater og billeder i størrelserne 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm.

Når du køber ramme og plakat sammen, bliver din plakat monteret i rammen inden den bliver sendt. Så slipper du for bøvlet med at glatte plakaten ud sætte den i ramme. Det betyder at du får en færdigindrammet plakat leveret, som er klar til at hænge op. Super nemt og enkelt.

Du opnår et roligt look med en lang visuel holdbarhed ved at vælge at ramme dine plakater ind med de klassiske sorte alu-rammer eller de naturlige egerammer. Plakatrammerne skal selvfølgelig matche den stil, du har i dit hjem. Om du er til klassisk og enkelt eller mere spræl i farverne på rammerne, er helt op til dig.

Plakater i ramme

Med gratis indramning får du en smuk plakat monteret i en lækker ramme leveret direkte hjem til dig eller til den pakkeshop du vælger. Fiks og færdig og klar til at hæge der hvor du trænger til noget smukt at se på.

Du kan købe plakatrammer i forskellige farver og materialer. Egerammerne er en populær klassiker og de rammer i egetræ du finder her er designet i Danmark. Trærammerne har en slank og elegant profil, der passer perfekt til en skandinavisk stil. Det naturlige egetræ har et tidløst look, der sikrer dig en lang æstetisk holdbarhed. Det træ der bruges til fremstilling af rammerne kommer fra europæiske skove og plantager og rammerne er bæredygtigt produceret i EU.

Klassisk og elegant indramning

Alu-rammerne findes i en klassisk sort version, der har en slank og elegant profil. De sorte aluminiumsrammer er en evergreen løsning, der passer ind i en moderne indretning, hvor den kontrasterende sorte kant fremhæver den smukke plakat du har hængende på væggen. Du kan også få aluminium rammer i en cool hvid version og som noget nyt kommer der også en messingfarvet ramme. De messing-farvede rammer har et guld-look, der er right on trend. Om du kalder dem guldrammer, messing eller kobber er nok en smagssag. Uanset hvad giver de et ekstra touch af klasse og et eksklusivt look til din udvalgte vægdekoration.

Moderne rammer i friske farver

Er du til moderne rammer i farver kan du også finde et udvalg af farvede trærammer. De farvede rammer er et friskt pust til indretningen derhjemme i stuen, køkkenet eller soveværelset. Når du skaber en gallerivæg kan det give en ekstra dimension at bruge billedrammer i forskellige farver, så slå dig endelig løs. Røde rammer, gule rammer eller måske blå eller en diskret grå ramme? Det er dig der bestemmer hvad der skal være i dit hjem og hvad du selv synes ser lækkert og inspirerende ud. En eklektisk indretning med mange farver er med til at skabe et spændende og personligt hjem, der skiller sig positivt ud og ikke ligner alle andres.