Om Aruhana

Plakater er vinduer ind til en anden verden

Luk øjnene. Tag en dyb vejrtrækning, helt ned i maven. Pust ud gennem næsen og tag endnu en dyb vejrtrækning. Kan du mærke det?

Der er mange måder at få en oplevelse af at ha det godt. Nogen gange er det nødvendigt lige at mærke efter. Målet med Aruhana er at give dig noget, der føles godt. Noget du kan mærke, noget der forundrer og sætter tanker i gang og noget at glædes over. Plakater med motiver som kan forvandle din dag, dit hjem og dit humør. Lidt lækkert til dine vægge, som du kan nyde alene og sammen med dem, der betyder noget.

Plakater med kunst er som vinduer ind til en anden verden. Når du inviterer kunst ind i det hjem, kan det åbne dig for nye muligheder. Det kan nedbryde grænser. Være en kilde til gode samtaler og en daglig inspiration, der minder dig om hvad du er glad for.

Særligt udvalgte plakater

Det er selvfølgelig forskelligt hvad vi trænger til og hvad vi kan spejle os i. Jeg vælger og sælger plakater og billeder, som er noget særligt. Det er både glemte skatte og elskede gensyn af kunstnere, der har skilt sig ud i deres samtid.

Hos Aruhana er der plads til mangfoldighed. Du kan finde billeder med populære værker og plakater, som du ikke kan få andre steder. Jeg har en forkærlighed for kunstnere, som har turdet gå mod strømmen og dem, der har fundet deres egen vej. Nogle af værkerne betragtes som klassikere. Andre har så åbenlyse kvaliteter, at det kun kan være livets tilfældigheder der gør, at du ikke har set dem endnu.

Den bæredygtige vej

Aruhana.dk’s plakater er lokalt fremstillet på et lille trykkeri, hvor bæredygtighed og ressourcebevidsthed vægtes højt. Papiret der anvendes er FSC- og PEFC mærket og emballagen der bruges, er af genanvendt pap. Plakaterne i webshoppen er trykt på et kraftigt FSC-certificeret papir med en mat overflade, som giver en smuk farvegengivelse og en lækker finish. Der bliver kun produceret de varer, som bliver solgt og kvaliteten giver dem en lang levetid.

Dine plakater sendes klimakompenseret med PostNord. Det kaldes Pakker med omtanke og hver forsendelse bidrager til CO2 reduktion gennem et naturgenoprettelsesprojekt under Den Danske Naturfond.