Om Aruhana

Plakater der gør hver dag smuk

Kunst gør mig glad og det kan løfte min dag. Med Aruhana, som er en lille plakatshop håber jeg, at jeg kan hjælpe flere med at gøre hver dag smuk.

Målet med Aruhana er at give dig noget der forundrer og sætter tanker i gang og noget du kan glædes over hver dag. Plakater med motiver som kan forvandle din dag, dit hjem og dit humør. Lidt lækkert til dine vægge, som gør dig glad og gør hver dag smuk.

Plakater med kunst er som vinduer ind til en anden verden. Det kan nedbryde grænser og være en kilde til gode samtaler. En daglig inspiration, som minder dig om hvad du er glad for.

Særligt udvalgte plakater

Det er forskelligt hvad vi som mennesker trænger til og hvad der gør os glade. Jeg vælger og sælger plakater og billeder, som er noget særligt. Det er både glemte skatte og elskede gensyn af kunstnere, der har skilt sig ud. Nogle af plakaterne designer jeg selv. Andre af motiverne opstøver jeg i museernes arkiver og antikvariske magasiner. Fælles for dem er, at de er valgt med hjertet og med blik på at det sted, som de får lov til at hænge, bliver lidt skønnere.

Hos Aruhana er der plads til mangfoldighed. Du kan både finde billeder med populære værker og plakater, som du ikke kan få andre steder. Jeg har selv en forkærlighed for kunstnere, som har turdet gå mod strømmen og dem, der har fundet deres egen vej. Det er gerne de kunstnere og personligheder, som har skilt sig ud i deres samtid, der bliver husket og beundret i eftertiden.

Hvad gør din dag smuk?

Den bæredygtige vej

Aruhana.dk’s plakater er lokalt fremstillet i Danmark og trykkes på FSC mærket papir. Emballagen dine plakater sendes i, er af genanvendt pap. Plakaterne i webshoppen er trykt på et kraftigt papir med en mat overflade, som giver en smuk farvegengivelse og en lækker finish. Der bliver kun produceret de varer, som bliver solgt og kvaliteten af tryk og papir giver billederne en lang holdbarhed, så du kan nyde dem længe.

Har du spørgsmål til shoppen eller nogle af plakaterne, eller er der noget andet, du gerne vil have uddybet, er du velkommen til at skrive til mig – Brug formularen på kontaktsiden. Jeg håber du finder noget, der kan gøre din dag smuk ❤️

/Peter