Om Aruhana

Lækkerier til væggen

Vi elsker at dykke ned i online arkivernes dyb, og finde skjulte perler og glemte skatte. Vi sætter vores fund i stand og tilbyder dem som smukke plakater. De klassiske billeder og japanske træsnit plakater du finder hos Aruhana har vi fundet i arkiver hos museer og samlinger verden over. Vi har tilsat et skud digitale værker og fyldt webshoppen med vores favoritter. Vi tror du vi ku li dem.

Bæredygtighed

Aruhana.dk’s plakater er lokalt fremstillet på et lille trykkeri, hvor bæredygtighed og ressourcebevidsthed vægtes højt. Papiret der anvendes er FSC- og PEFC mærket og emballagen der bruges, er af genanvendt pap.

Plakaterne i webshoppen er trykt på et kraftigt FSC-certificeret papir med en mat overflade, som giver en smuk farvegengivelse og en lækker finish. Der bliver kun produceret de varer, som bliver solgt og kvaliteten giver dem en lang levetid.

Vi sender plakaterne klimakompenseret med PostNord. Det kaldes Pakker med omtanke og hver forsendelse bidrager til CO2 reduktion gennem et naturgenoprettelsesprojekt under Den Danske Naturfond.