Plakater med årstal

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Årgangsplakater

Plakater med årstal er også kendt som årgangsplakater. Det er en type plakater som opsummerer årets begivenheder, sjove facts, tendenser og kulturelle fænomener som fandt sted i løbet af et år. Det er en dekorativ oversigt over hvad der skete tilbage i et bestemt år og de er designet med inspiration i avissider, hvor hvert emne har sin egen rubrik. Plakaterne er en måde at bevare minder om vigtige begivenheder og mærkedage i ens liv. De kan også bruges som en form for tidslinje der viser hvad der skete i et bestemt år, og hvordan verden har ændret sig siden da.

Gaver til mærkedage

Plakater med årstal er oplagte gaveideer til mange forskellige mærkedage. De spændende posters er som skabt til at vække minder. Med højdepunkter fra året sender de dig tilbage i tiden til dengang, ja, hvad var det nu, der skete? Måske kan sølvbrudeparret huske, hvordan vejret var på deres bryllupsdag, men hvem var egentlig statsminister og hvilken musik dansede man til?

Hvert år og hver eneste årgang har sine egne momenter. Lige fra biograffilm og oscarvindere til kendte personer, der er født samme år. Du finder også nogle af de bilmodeller, der kom på markedet det år, nyheder indenfor teknologi, vejret og den musik, der hittede tilbage i tiden.

Minder på den runde dag

Gaver der vækker minder er populære i forbindelse med runde fødselsdage, da de giver mulighed for at fejre og huske de gode stunder og minder fra fortiden. De kan være en dejlig overraskelse for den person, der fylder år, og giver mange ting og emner at tale om. Det gælder både dem der  fylder 20, dem der går ind i 30’erne, til 40-års fødselaren og dem, der runder de 50. Plakaterne med begivenheder og information om et bestemt årstal åbner for et kig tilbage i tiden og giver et billede af, hvordan det var at leve i Danmark i det pågældende år.

En fejring af det der består

Udover runde fødselsdage og bryllupsdage er plakater med årstal også en oplagt og dejlig gave til et jubilæum. Når man har arbejdet det samme sted i mange år og været en del af et fællesskab, kan det være sjovt og rørende at blive mindet om hvordan det var, dengang det hele startede. Verden ændrer sig og det gør vi også som mennesker. Det samme gælder for arbejdspladser, i foreningslivet og i venskaber. Det år, der er udgangspunktet for en skelsættende livsbegivenhed, rummer kimen til det, der vokser frem efterfølgende. Verden forandres, men nogle ting består. De mennesker, du har mødt for mange år siden og stadig holder af, er værd at fejre.

En plakat til hver årgang

Hvert år og hver årgang har sin helt egen plakat. Der ligger et stort research-arbejde bag hver enkelt plakat, og derfor kommer der lidt ad gangen. Du kan finde plakater der går tilbage til 60’erne og frem. Kender du nogen, der bliver 60, er der en plakat med fun facts og informationer om deres fødselsår. Der er også en plakat til 50-års-fødselaren, 40-års fødselsdagen og til dem der runder de 30 eller bliver 20 i år. Udover plakater til de runde fødselsdage er der også en plakat til 18-års fødselsdagen og én, der går 25 år tilbage. Om det er til sølvbrylluppet eller én, der skal have kanel, er op til dig.