Spirituelle plakater

Viser 1–16 af 30 resultater

Viser 1–16 af 30 resultater

Spirituelle plakater – Æstetik og spiritualitet går hånd i hånd i de spirituelle plakater hos Aruhana. Det er en motivverden, der rummer elementer af østens mystik og en introspektiv søgen mod stabilitet, balance og harmoni. Smukke træsnit plakater med buddha og plakater med zen-referencer og yin-yang symbolik, der indbyder til refleksion, ro og mindfulness. Det er plakater der passer godt til dig, der dyrker yoga og interesserer dig for åndelig og personlig udvikling og til dig,  der gerne vil bringe elementer af ro og fredfuldhed ind i dit hjem.

Zen og de subtile tegn

Asiatisk og japansk kunst omfatter ofte nogle elementer og motiver, der rummer subtile og  skjulte spirituelle symboler og tegn. For eksempel lotus-blomster, der udover at være smukke og dekorative på plakater også har en vigtig betydning i den buddhistiske filosofi. Det spirituelle islæt findes også i plakater der opfordrer til fred og balance og gør dig opmærksom på hvad du har brug for, for at være i harmoni og have det godt.

Natur og ånd

Naturen er en healer og kan også ses som hellig, beåndet og befolket af ånder.  Det spirituelle element på plakaterne er ofte en subtil antydning, som taler til dem der ønsker at lytte. Det er æstetisk smukke arbejder, der både kan bidrage til at løfte energien og samtidig passer ind i en moderne indretning.

Moderne spiritualitet til væggen

De spirituelle plakater du kan købe her tæller blandt andet Reijer Stolks smukke buddhahoved i en mørk og en lys udgave. Der er også flere af Ohara Kosons plakater, der vil passe godt i et hjem med spirituel bevidsthed. Den skønne “Salut au soleil” plakat er oplagt til dig, der elsker solens kraft, yoga og energi, mens månekysset “Baiser de la lune” er en plakat der minder om at alting kommer og går i bølger.

Du finder også Aruhanas egen serie af God Energi Plakater med positive vibes og serien af Chakra Plakater som sætter spirituelle og positive begreber ind i et moderne æstetisk univers.