Retur og fortrydelse

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt. Der er ikke fortrydelsesret på specialfremstillede og personaliserede produkter, som for eksempel plakater med din egen tekst.

Fortrydelsesperioden på de 14 dages starter den dag hvor ordren er leveret. Hvis du modtog din ordre i flere forsendelser, gælder det fra den dag hvor du modtog sidste del af din ordre.

Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen.

Udfyld standard fortrydelsesformularen her, når du ønsker at bruge din fortrydelsesret.

Forlænget fortrydelsesret

I december får du længere fortrydelsesret. De plakater du køber som gaver frem til jul, kan returneres indtil d. 10. januar. Det gælder dog ikke for plakater med din egen tekst.

Returvarer

Når du fortryder et køb, skal du sende de varer du har købt tilbage til Aruhana, så jeg har dem seneste 14 dage efter at du har meddelt din fortrydelse.

Returneringsomkostningerne afholdes af dig.

Refundering

Når du bruger din fortrydelsesret og sender dine plakater tilbage, refunderer jeg dine købsudgifter. Omkostninger til returfragt afholdes af dig.

Jeg overfører beløbet til den betalingsmetode der blev anvendt ved købet.

Ombytning

Hvis du har fortrudt dit køb og ønsker en anden vare i stedet, skal du returnere dit køb og lave en ny ordre.

Du kan finde flere oplysninger om håndtering af returvarer og reklamation i handelsbetingelserne.

Fejl og mangler

Har du modtaget en forkert vare eller er der en fejl ved noget af det, du har købt? Det skal der selvfølgelig rettes op på.
Kontakt mig via kontaktformularen eller ved at besvare den mail du fik, da du købte dine plakater. Beskriv hvad problemet er og send gerne billeder der viser fejlen.

Fortrydelse – Sådan gør du:

  1. Udfyld fortrydelsesformularen her: https://aruhana.dk/fortrydelsesformular/
  2. Pak plakaten/plakaterne godt ind. Brug den samme emballage som du fik den/dem i. Bemærk at du IKKE må bruge et plakatrør som emballage.
  3. Den gamle pakkelabel der sad på æsken da du modtog plakaterne, skal fjernes eller dækkes til.
  4. Send pakken med omdeling til:

Aruhana
Pragt
Viborgvej 76
7362 Hampen

Når jeg har fået din pakke retur tjekker jeg at plakaterne er intakte, hvorefter jeg refunderer dit køb. Skulle der være problemer, kontakter jeg dig igen.

Plakaterne skal være Aruhana i hænde senest 14 dage efter at du har meddelt din fortrydelse, men send dem gerne så snart det er muligt, så jeg kan refundere dit køb.