Udgivet i

Japanske plakater til børneværelset

Japanske folk toy plakater fra Aruhana - Japandi til børneværelset

Japandi på børneværelset – Drøm eller mareridt? Hvad gør man hvis ideen om et minimalistisk børneværelse med inspiration fra Japan virker som en umulig drøm? Den letteste vej til at bringe japansk æstetik ind i indretningen, er med plakater. Nu kan du også få japanske plakater til børneværelset. De søde folk toy plakater spiller godt sammen med et børneværelse der er indrettet med naturlige materialer og farver.

Læs hele artiklen her »
Udgivet i

Bag om de japanske træsnit

Ohara Koson - Blomstrende Lotus - Træsnit, ca. 1930

Ohara Koson, Watanabe Seitei og Hokusai. Det er nogle af de navne, der bliver ved med at dukke op, når du kigger på plakater med japansk kunst og træsnit. Historien om de klassiske tryks rolle i japansk kultur går dog meget længere tilbage en de velkendte navne. Her får du lidt af fortællingen og en baggrundsviden om de grafiske arbejder, som kendetegner den billedrige japanske kultur.

Læs hele artiklen her »
Udgivet i

Hvad er Japandi?

Hvad er Japandi? Find svaret her

Japandi er en blanding af japansk minimalisme og skandinavisk funktionalitet. Det er en indretningsstil hvor der bruges naturlige materialer som træ, siv, hør og bambus i et enkelt og ærligt udtryk. Navnet er en sammentrækning af japansk og skandinavisk og de to stiluniverser har meget til fælles.

Læs hele artiklen her »