70x100 cm

Viser 1–16 af 109 resultater

Viser 1–16 af 109 resultater

Plakater på 70×100 cm er store plakater der fylder godt på en væg og de kan bruges til at skabe den helt særlige stemning, som du gerne vil have. Du kan for eksempel bruge store kunstplakater i stuen som et blikfang over sofaen, eller lave en elegant plakatvæg med store og små billeder sammen.

Du kan også vælge to eller tre store plakater der passer sammen og på den måde lave et statement på væggen. Køb plakater der passer sammen i tema eller farver. Det kan være plakater af kvindelige kunstnere eller japanske plakater, som har en særlig enkelhed og æstetik, der passer smukt til skandinaviske hjem.

Store kunstplakater fortjener en smuk indramning. Når du køber plakater i 70×100 kan du få dem rammet ind og leveret så de er klar til at hænge op. Det er den lette løsning for dig, der ikke orker besværet med at selv at ramme plakaterne ind. Det er også den løsning mange vælger, hvis plakaten skal gives som en gave.

Hvis din hensigt er at skabe et eklektisk eller maksimalistisk og helt personligt udtryk i indretningen, kan du blande store og små plakater med forskellige rammer lige som du har lyst til. Det kan være rammer i forskellige farver blandet med vintage og arvestykker. Her handler det om at skabe en meningsfuld helhed som er sammensat af helt forskellige elementer. Det er lidt af en kunst at gøre det på en overbevisende måde, men mestrer du det, kan det blive en super flot væg som ingen andre har.

Er du mere til en enkel og nordisk stil, skal du vælge rammer som er lavet i det samme materiale, for eksempel egetræ eller alu-rammer. Alternativt kan du vælge at gå efter rammer som har den samme farve. Det sikrer en god sammenhæng i det visuelle udtryk og er en let løsning, som er med til at give en elegant og tidløs billedvæg. De fleste store og små plakater tager sig rigtig godt ud i en egeramme eller en helt klassisk sort ramme i aluminium eller træ.