Privatlivspolitik

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi indhenter persondata i de tilfælde hvor det er relevant for din aktivitet på vores website. For at du kan indgå en købsaftale med Aruhana, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi har brug for oplysningerne for at kunne levere din ordre til dig. Oplysningerne registreres hos Pragt/Aruhana og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, så du er informeret om hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Dit samtykke indhentes ved at du aktivt accepterer vores handelsbetingelser og privatlivspolitik når du placerer en ordre i webshoppen.

Vi registrerer og gemmer ikke dine kort og betalingsoplysninger og vi videresælger ikke dine oplysninger.

Brug af personoplysninger

Når du placerer en ordre/foretager et køb på aruhana.dk accepterer du, at dine oplysninger anvendes og videregives til vores underleverandører, da det er nødvendigt for at gennemføre din ordre. Oplysningerne bruges til at håndtere betaling og fragt af din ordre. Det er ikke muligt at foretage et køb uden at acceptere vores behandling af dine oplysninger.

Opbevaring af personoplysninger

Vores hjemmeside ligger på en server hos Simply.com der fungerer som vores databehandler. De personoplysninger du deler med os når du afgiver en ordre, opbevares i deres datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at kunne levere vores ydelser bedst muligt. De eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovkravene til databehandlere.

Direktøren og de ansatte hos Pragt/Aruhana har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige i Pragt/Aruhana er: Peter Løgstrup Fischer

Som kunde hos Aruhana har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger hos os. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til [email protected]

Cookies

Når du besøger vores website sættes der cookies i din browser. Vi bruger cookies til at analysere trafikken og til at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet , og gøre besøget så nemt som muligt for dig. Der kan også sættes cookies der indsamler data om din brug af websitet og til at levere sociale mediefunktioner samt målrette annoncer og markedsføring.

I vores cookiepolitik kan du se hvilke cookies der sættes og hvad de bruges til. Her kan du også administrer dine samtykkeindstillinger for cookies på aruhana.dk

Ønsker du at handle på vores site, skal du acceptere at der bruges funktionelle cookies i din browser. Du har mulighed for at vælge hvilke cookies du tillader i indstillingerne som du finder på siden med vores cookie politik.

Du kan til hver en tid frit slette cookies i din browser. Metoden afhænger af, hvilken browser og enhed du anvender. I Chrome og Firefox findes der også forskellige udvidelser du kan installere, så du kan se og slette cookies for specifikke sites.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på aruhana.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, hvilke sider der er mest besøgte og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes med det formål at optimere Aruhana’s hjemmeside og vareudbud.