Planet Home Plakat – Jorden/The Earth Poster (Dark)

Planet Home Plakat - Jorden/The Earth Poster (Dark)

Plakaten med Jorden er et billede af vores fælles hjem: Den fantastiske planet vi har fået lov til at bo på.

Jorden er en ting vi deler – om vi vil det eller ej. Vores ophold på planeten gør os til en del af et fællesskab, der ikke kun tæller vores nærmeste og dem, vi holder af.

Planeten der giver os liv og muligheder, er hjem for mange andre end dig og mig. Den er en gave og noget vi har til fælles med alle: Mennesker, dyr og planter. Hver sten på marken, skyerne på himlen, havets bølger og regnen, der lader nyt liv spire frem.

Gaia, Moder Jord, Terra, Tellus, Verden, Kloden eller blot Hjem. Uanset hvad du kalder vores smukke planet, er den en vigtig brik i det store spil der gør, at du er til stede. Lige her, lige nu og lige til at elske.

 

 

På plakaten med vores home planet finder du Danmark på den øverste højre halvdel af kloden. En lettere skyet grøn tange af land som er lille af omfang, men stor af betydning.

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Originalt Medie: Satellitfoto
  • Stil: Moderne
  • Kilde: NASA
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat papir

Du skal også lige se her