Tilbage i 1963 – Årstals plakat – Årgang 63

Tilbage i 1963 - Årstals plakat - Årgang 63

Tilbage i 1963 er en plakat med highlights fra året. En oplagt gave til årgang 63-erne; dem der er født i 1963, og til at markere en mærkedag som et jubilæum, en fødselsdag eller en bryllupsdag.

Hvilke kendte personer er født i 1963 og hvilke film gik der egentlig i biografen tilbage i 1963? Ved du hvilke sange der hittede dengang dine venner eller forældre blev født? Plakaten er designet med inspiration fra en avisside med forskellige rubrikker og emner, som for eksempel vejret, sport, teknologi, biler, musik og film.  Den er skabt til at vække minder og byder måske også på et par aha-oplevelser. Vidste du for eksempel at Den Lyserøde Panter indtog biograferne i 1963? De boblende og farverige lava-lamper blev også opfundet i 1963, hvor Brad Pitt også kom til verden.

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Stil: Moderne
  • Kilde: aargang.dk
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat papir