Tilbage i 1973 – Årstals plakat – Årgang 73

Tilbage i 1973 - Årstals plakat - Årgang 73

Tilbage i 1973 er en plakat med highlights fra året. En oplagt gave til dem, der er årgang 73 – født i 1973, og til at markere en mærkedag som et jubilæum, en fødselsdag eller en bryllupsdag.

Hvilke sange hittede dengang dine venner eller forældre blev gift? Hvilke kendte personer er født i 1973 og hvilke film kunne man egentlig se i biografen, tilbage i 1973? Plakaten er designet med inspiration fra en avisside med forskellige rubrikker og emner, som for eksempel musik, vejret, sport og film.  Den er skabt til at vække minder og byder måske også på er par overraskelser. Vidste du for eksempel at Gasolins korte, men smukke sang Som et strejf af en dråbe er fra 1973? Det samme er monster-hits som Smoke on the Water og John Mogensens udødelige “Så længe jeg lever”.

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Stil: Moderne
  • Kilde: aargang.dk
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat papir