Tilbage i 1998 – Årstals plakat – Årgang 98

Tilbage i 1998 - Årstals plakat - Årgang 98

Tilbage i 1998 er en plakat med highlights fra året. En oplagt gave til dem, der er født i 1998 – Årgang 98 – og til at markere en mærkedag som et jubilæum, en fødselsdag eller en bryllupsdag.

Ved du hvilke sange, der hittede det år dine venner eller forældre blev gift? Hvilke kendte personer er mon født det samme år som din veninde og hvad kunne man egentlig se i biografen, tilbage i 1998? Plakaten er designet med inspiration fra en avisside med forskellige rubrikker og emner. Det er for eksempel vejret, film, ny teknologi, tv-programmer og årets hits.  Den er skabt til at vække minder og byder måske også på et par overraskelser. Vidste du for eksempel at filmen med The Dude, The Big Lebowski havde premiere i 1998? Det var også det år søgegiganten Google kom til verden.

 

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Stil: Moderne
  • Kilde: aargang.dk
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat papir