Tilbage i 2003 – Årstals plakat – Årgang 03

Tilbage i 2003 - Årstals plakat - Årgang 03

Tilbage i 2003 er en plakat med highlights fra året. En oplagt gave til dem, der er fra årgang 03 og til at markere en mærkedag som en fødselsdag, et jubilæum eller en bryllupsdag.

Hvilke sange hittede dengang dine venner fandt sammen eller da dine forældre blev gift? Hvilke kendte personer er født i 2003 og hvilke film gik der egentlig i biografen, tilbage i 2003? Plakaten er designet med inspiration fra en avisside hvor der er forskellige rubrikker og emner.  Den er skabt til at vække minder og byder måske også på små og store overraskelser. Det føles måske som om det var for nylig, men vidste du for eksempel at Jul på Vesterbro blev vist på tv for første gang i 2003? – Det samme år som tennisspilleren Holger Rune og klimaaktivisten Greta Thunberg kom til verden.

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Stil: Moderne
  • Kilde: aargang.dk
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat papir