Udgivet i

5 Gode Gaveideer – Hvad skal jeg give i studentergave?

5 Gave-ideer til studenter og dimittender - Gaver med mening

Få hjælp til at finde den helt perfekte gave. Når studenterne springer ud og dimittenderne er klar til at starte på et nyt kapitel, skal der gode ideer på bordet. Her får du 5 friske bud på dejlige plakater, der er oplagte gaver til den nyudsprungne student og dimittend.

Fem gaveideer til studenter og dimittender

Leder du efter gaveideer? Jeg synes det kan være super svært at finde på hvad jeg skal give i gave og jeg ved, at der er mange der har det på samme måde. Måske gælder det også dig?

Hvor meget giver man i studentergave?

Studentergavens størrelse og karakter afhænger af, hvad din relation til studenten er. I bund og grund handler det mest af alt om at give en anerkendelse og sige godt gået, du er super stærk, jeg er stolt af det du gør. Det kan du sagtens gøre med en personlig hilsen og en buket du plukker i vejkanten. Er du på gaveindkøb skal du regne med at spendere fra 200-300 kroner og kan du bruge dem på en gave, der viser din opbakning og støtte, er det kun et plus. Det er selvfølgelig en god ide at gaven matcher interesserne eller smagen hos studenten som modtager den.

Gode gaver til studenter

Jeg har samlet 5 gode ideer til personlige gaver, der giver mening. Det er lækre plakater og du får en beskrivelse af hvad de forskellige ideer står for og hvem du skal give dem til. Jeg håber det er en hjælp ❤️

– PS: Husk at du kan få alle plakaterne rammet flot ind.

  1. The Future Needs You – Til dem der skaber en strålende fremtid
  2. Katte-kolleger (Lykkekat) – Til dem der er heldige
  3. Den Store Bølge – Til dem der rider på bølgerne
  4. Yellow Sun – Til dem med indre styrke
  5. Baiser de la Lune – Til dem, der knokler igennem

The Future Needs You

The Future Needs You - Good Vibes Plakat - Aruhana Original
The Future Needs You – Good Vibes Plakat

Det siger næsten sig selv. Fremtiden har brug for dig og det er stærkt at du har gennemført dette vigtige skridt i livet. Du gør det godt! The Future Needs You er en positiv reminder om at du gør det godt og at der er brug for dig og dine evner. Fremtiden skabes af de skridt vi tager og den former sig, når du finder netop din vej.  At træde ind i en ny tid kan være overvældende og virkelig spændende på samme tid. Hvad skal der ske, hvor skal jeg hen og hvad vil det alt sammen føre til? Med tillid og tro på at alt folder sig ud for hvert nyt hjørne du runder er der masser af håb og gode vibes på plakaten med positive tekst. En stærk tro på fremtiden, fordi du skaber den ved at træde nye veje.

Det er gaven til ham og hende, der skaber en strålende fremtid – et skridt af gangen.

Du finder plakaten her: The Future Needs You

Katte-kolleger (Lykkekat)

Katte Kolleger - Lykkekat - Japansk Folk Toy Plakat - Aruhana
Katte Kolleger – Japansk Plakat med lykkekatte

Vidste du, at katte bringer lykke og held? I den japanske folketro hjælper katten med at sørge for, at der altid er penge på kistebunden. Om ”lykkekatten” der sørger for velstanden så i virkeligheden er far og mor eller repræsenterer tilliden til, at de dedikerede studier nok skal give et afkast, er måske mindre væsentligt. De lykkebringende katte siger at det nok skal gå. Held og lykke er altid en god følgesvend og som supplement til en dedikeret indsats på studiet eller arbejdet, er der lyse udsigter. En sød og sjov japansk plakat, der lover velstand og gode tider.

Plakaten er gaven til dem, du vil sende ekstra held og lykke efter og dem, der allerede er lidt heldige.

Du finder plakaten med lykkekattene her: Katte-kolleger (Lykkekat)

Den Store Bølge

Den Store Bølge - Klassisk Japansk Plakat - Aruhana
Den Store Bølge – Klassisk Japansk Plakat

Den Store Bølge er en klassiker indenfor japansk kunst. Stor kunst, stort drama, for hvad rummer skæbnen for de arbejdsomme fiskere, der er fanget i havets klør? Hvis du selv har prøvet at ride på en bølge – fysisk eller i overført betydning, ved du, at den ebber ud. Der er stilhed efter storm, som når et kapitel er afsluttet og et nyt venter på at begynde. Livet er fyldt af bølger og det går op og ned. Der er intet værn mod bølgerne men en tryghed i at vide, at den storm du står i, blæser over. Sådan er det også med bølgegangene i livet, for selvom det nogle gange virker voldsomt og dramatisk, venter smult vande forude.

Plakaten med den klassiske bølge er gaven der siger, at livet byder på op og nedture og at bølgerne altid falder til ro – indtil du rider på den næste.

Du finder plakaten med Den Store Bølge her: Den Store Bølge

Yellow Sun (Power)

Yellow Sun - Power plakat - Aruhana Original
Yellow Sun – Power Plakat

Den gule sol er en power-plakat. Solen som kraftcenter og symbol på en indre energi og den styrke det er, at gennemføre sine mål. I spirituel sammenhæng kædes den stærke gule farve sammen med solar plexus – det er centeret for personlig power og gennemslagskraft. Solplakaten lyser op og er et positivt budskab om, at du har styrken til at gennemføre endnu et af dine mål. Tro på dig selv og vid, at du er stærk.

Det er gaven til dem, der bruger deres inner power og dem, der er godt i gang med at finde den. Du er stærk og sej!

Du finder plakaten med den gule sol her: Yellow Sun (Power)

Baiser de la Lune

Baiser de la Lune - Et kys fra månen - Original måneplakat - Aruhana
Baiser de la Lune – Et kys fra Månen

Månen sender sine kys til alle dem, der bruger natten som de vil, for natten er ikke kun til søvn. Som studerende er natten også til sjov, til arbejde og til studier. Når solsortenes sang varsler en ny dag, kan du næsten være sikker på. at det sidste punktum bliver sat i en aflevering et sted i Danmark. De sene nattetimer giver ro til uforstyrret koncentration og fordybelse, med månen som eneste vidne. Uanset hvad natten rummer, er månen med. Den dømmer ikke og sender sine kys til alle – både dem der sover og dem, der er i gang.

Det er gaven til hende og ham, der knokler igennem – og måske fester igennem – og fortjener en god nats søvn.

Du finder plakaten med månen her: Baiser de la Lune