Fugle i den vilde have – Plakat med havens fugle

Fugle i den vilde have - Plakat med havens fugle

Original plakat med havens fugle som du kan møde i den vilde have.

Jo vildere en have, des flere fugle. Når du overlader haven til sig selv eller går bevidst efter at skabe en have med vilde elementer, gør du ikke kun noget godt for insekterne. Din have bliver også et paradis for fugle, som kan finde mere føde i en have der ikke er trimmet eller sprøjtet.

Plakaten med fuglene i den vilde have viser nogle af de fugle, der kan besøge din have. En del af dem bor der sikkert allerede. I hækken, i buskene, på brændestablen og under udhænget. Og jo vildere have, des flere fugle er der leverum for.

Fugleplakaten er perfekt til haveejere, som går op i den danske natur og livet i haven. Den er også til dig, der gerne vil følge med i, hvilke fugle der besøger dit paradis.  Måske er det villahaven, haven i dit sommerhus eller kolonihaven, der er det sted hvor planter, insekter og dyreliv får lov til at udfolde sig frit, og du kan nyde fuglenes sang?

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Originalt Medie: Blandteknik, digital
  • Stil: Dansk
  • Størrelse: 50x70cm, 70x100cm
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat kvalitet

Du skal også lige se her