Plakater med fugle

Viser 1–16 af 31 resultater

Viser 1–16 af 31 resultater

Fugle er dejlige – Både i haven, hvor de skaber liv og glæde året rundt og på plakater til stuens vægge. Vores fugleplakater falder groft sagt i to kategorier: Plakater med fugle i haven og plakater med mere eksotiske fuglemotiver.

Fuglelivet i de danske haver og byer er temaet for vores egne plakater, som også fås i en personlig udgave. Du vælger selv hvilket navn eller navne der skal stå på plakaten og du kan få den personlige fugleplakat i størrelse 50×70 eller 70×100. Det er den perfekte gave til nye husejere og haveglade mennesker. Har du en vild have, hvor fuglene kan leve og trives uforstyrret, er der også en fugleplakat til dig.

Blandt de mere eksotiske fugle kan du købe smukke træsnit-plakater med kakaduer og traner, som er yndede motiver indenfor japansk kunst. Motiver med blomster og fugle er en genre for sig indenfor japanske træsnit og et af de mest populære motiver er plakaten med den hvide påfugl på en grøn baggrund af Ohara Koson.

Koson er en af de japanske træsnit-mestre som har lavet de smukkeste fuglebilleder.  Hans motivverden rummer også knapt så eksotiske fugle: Kragerne, der sidder på en gren og spejder efter selskab eller underholdning er et andet populært og dejligt motiv i hans univers. For mange er kragen måske en lidt fremmedgjort fugl, og det kan skyldes, at den er sky og ikke bryder sig særligt om forstyrrelser eller nye ting. Den holder god afstand og skræpper op, når den synes du overtræder dens privatsfære, med mindre den er vant til at møde dig i haven.

Fuglene på plakaterne er nemme at komme i nærheden af. De er trykt på lækkert kraftigt papir i en kvalitet, der holder. Husk også at du får gratis fragt når du køber for over 399.- så køb dine favoritter nu.