Plakater med fugle

Viser 1–16 af 34 resultater

Viser 1–16 af 34 resultater

Plakaterne med fugle her på siden falder i to forskellige kategorier: Plakater med fugle i haven og plakater med mere eksotiske fuglemotiver i form af vintage træsnit plakater med japanske fugle.

Fugle i haven

Fuglelivet i de danske haver og byer er temaet for Aruhanas egne fugleplakater, som er den perfekte gave til nye husejere og haveglade mennesker. Har du en vild have, hvor fuglene kan leve og trives uforstyrret, er der en fugleplakat til dig.

Plakater med eksotiske fugle

Blandt de mere eksotiske fugle kan du købe smukke træsnit-plakater med kakaduer og traner, som er yndede motiver indenfor japansk kunst. Motiver med blomster og fugle er en genre for sig indenfor japanske træsnit og et af de mest populære motiver er plakaten med den hvide påfugl på en grøn baggrund af Ohara Koson.

Krager i kunsten

Koson er en af de japanske træsnit-mestre som har lavet de smukkeste fuglebilleder.  Hans motivverden rummer også knapt så eksotiske fugle, som til gengæld er let genkendelige: Kragerne, der sidder på en gren og spejder efter selskab eller underholdning er et populært og dejligt motiv i hans univers. For mange er kragen måske en lidt fremmedgjort fugl, og det kan skyldes, at den er sky og ikke bryder sig særligt om forstyrrelser eller nye ting. Den holder god afstand og skræpper op, når den synes du overtræder dens privatsfære, med mindre den er vant til at møde dig i haven.

Fuglene på plakaterne er nemmere at komme i nærheden af. De er trykt på lækkert kraftigt papir i en kvalitet, der holder.