Indigo Sun (Intuition) – Tredje Øje Chakra Plakat

Indigo Sun (Intuition) - Tredje Øje Chakra Plakat

Intuition – En dyb indigo blå på kanten af lilla – Det er tonen på Indigo Sun plakaten, der har afsæt i farven for det tredje øjes chakra. Det er det sjette chakra, og det kendes også som Ajna eller Agnya chakra. En nattemørk nuance med et touch af mystik, klarsyn og årtusinders visdom. Det er farven for intuition, visioner og erkendelser. Positive drømme og indsigter, der rækker ud over det almindeligt sansede. Der er en kvalitet af at favne og undfange nye ideer og for sit indre øje se dem folde sig ud i den fysiske verden vi kender.

Chakraplakaten med den dybe indigo-blå farve er en del af Aruhanas energi-plakat serie. Det er plakater med spirituelle og inspirerende motiver med et opdateret æstetisk udtryk. Brug plakaten når du mediterer på det tredje øje og som en reminder om at din intuition er en tilgængelig mulighed.

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Stil: Moderne
  • Kilde: Aruhana
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat papir