Blomme Plakat – Magnum & Perdrigon Plums

Blomme Plakat - Magnum & Perdrigon Plums

Plakat med Magnum og Perdrigon blommer fra det botaniske pragtværk, Pomona Britannica.

Billedet af blommerne – Red magnum, Blue perdrigon, Le Loyal and the White magnum bonum, er skabt af George Brookshaw i 1806. Det originale tryk udkom oprindeligt i folio-format og er en del af Pomona Britannica. Det er en illustreret optegnelse over de absolut bedste og udsøgte frugter, der blev dyrket i Storbritannien.

Brooskshaw fandt sine motiver i haver og parker i, og omkring London. Nogle af frugterne stammer fra haven og parken ved Kensington Palace, der tilhørte Prinsen af Wales; en af Brookshaws kunder og velgørere. Andre af frugterne kommer fra parken og orangerierne ved The Royal Garden omkring Hampton Court, som rummer en stor samling eksotiske planter i ”Queen Mary II’s Exoticks Collection”.

Illustrationen af blommerne på plakaten er oprindeligt udført i en blanding af akvatinte og gravering. Måden de modne frugter er afbildet mod en mørk baggrund, er helt ulig de øvrige botaniske værker, der fandtes og blev udgivet i starten af 1800-tallet. Det giver billedet af blommerne en særlig elegance og et klassisk og stilfuldt dekorativt udtryk

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Kunstner: George Brookshaw
  • Originalt Medie: Akvatinte/Gravering
  • Stil: Botanisk, Vintage
  • År: 1806
  • Kilde: Pomona Britannica
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat papir