Klassiske plakater

Viser 1–16 af 51 resultater

Viser 1–16 af 51 resultater

Hvornår er en plakat en klassiker? Klassisk kunst og plakatkunst, der bliver til klassikere, har det med at stikke ud fra sin samtid. Det er ofte definerende værker, der repræsenterer en ny retning eller stil.  Det er ikke popularitet men kvalitet, der er målestokken for klassikere, men kunst af høj kvalitet kan sagtens opnå popstjernestatus.

De enestående kunstnere

En kunstner behøver ikke være kendt eller anerkendt for at skabe værker, der kan kaldes klassiske. Nogle kunsterne har kun en begrænset produktion og bliver måske overset, underkendt eller misforstået i deres samtid. Ofte er det sådan at kunstnerne er et helt andet sted idemæssigt og udtryksmæssigt  end de mennesker, de deler samtid med. Derfor kan det tage en årrække, før nogen begynder at få øjnene op for kvaliteterne i deres arbejde.

Klassisk kvalitet

Klassiker-stemplet er et kvalitetsmærke. Det er værker, der bliver ved med at give og plakater, det er svært at blive træt af. Det er både gamle travere og “nye” kunstnere, der kan give dig en aha-oplevelse og noget spændende at hænge på dine vægge.