Claude Monet plakat – Kvinde med parasol – 1875

Claude Monet plakat - Kvinde med parasol - 1875

Kvinden med parasollen på plakaten af Claude Monet er ikke hvem som helst – Det er hans kone Camille, som er ude at gå med deres søn Jean.

Billedet kaldes både “Kvinde med parasol” og ”La Promenade” – gåturen. Monet har fanget sin lille familie på en lidt blæsende sommerdag på landet, hvor familien boede.  Maleriet er fra 1875, hvor familien Monet holdt til i Argenteuil, som i dag er en forstad til Paris. Monet boede der fra 1871 og seks år frem, så motivet hører til i perioden før åkanderne, der blev skabt efter han flyttede til Giverny i 1883.

Det er let genkendeligt værk og et motiv, han kun malede få versioner af. Der findes en tidligere skitse, hvor hans søn ikke er med på billedet. Maleriet er et genrebillede ,som er malet ude i det fri, så det ligesom et snapshot fanger et lille glimt af livet på en smuk fransk sommerdag, hvor den milde vind er en behagelig følgesvend under solens stråler.

 

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Kunstner: Claude Monet
  • Originalt Medie: Olie på lærred
  • Stil: Impressionisme
  • År: 1875
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat papir