Plakat – Åkanderne af Claude Monet – Triptykon 3

Plakat - Åkanderne af Claude Monet - Triptykon 3

Plakat med motiv af åkander fra Monets have i Giverny.

Claude Monet malede ofte billeder med motiver fra sin Japansk inspirerede have i Giverny. Haveanlægget var indrettet med damme og kanaler og med en bro efter japansk forbillede. Den bød på et væld af blomster og også åkanderne, som han begyndte at bruge som motiv fra 1897.

Åkanderne her er fra et stort triptykon med motiver af lysets spil i vandet og spejlingerne af træer, himlen, blomsterne og planterne i dammens vand. Billederne var oprindeligt tiltænkt at skulle hænge i en pavillon på grunden ved Musee Rodin i Paris, men det projekt blev skrinlagt. Efter Monets død solgte hans søn triptykonet til en kunsthandler, og dets tre dele blev solgt fra til hver sit amerikanske kunstmuseum.

Plakaten her er en del af en serie på tre, som er et udsnit af ét af de store malerier. Der er tre i alt og de er smukke hver for sig. Du kan vælge at hænge et, to eller tre sammen. Det her er nummer 3 og den højre del af serien.

Du finder det midterste åkande-billede her, og det venstre billede i serien her.

Kvalitet

Plakaten er fremstillet af kraftigt FSC-certificeret papir i en lækker mat kvalitet. Den er trykt med miljøvenlig vandbaseret blæk med en høj farvetæthed. En Premium plakat med smuk farvegengivelse, lang holdbarhed og en lækker finish.

Detaljer

  • Kunstner: Claude Monet
  • Originalt Medie: Olie på lærred
  • Stil: Impressionisme
  • År: 1915-1925
  • Kilde: Cleveland Museum of Art
  • Kvalitet: FSC-certificeret mat kvalitet

Du skal også lige se her